hu
language
hu en it
Instagram
-
-
-
-
Szállítási díj
  felett ingyenes!

Hírek

A "Vedd a hazait! Védd a hazait!" kampányhoz csatlakozott az Abonett

Dátum: 2020-11-18

Az Abonett már indulásakor csatlakozott a Vedd a hazait! Védd a hazait! mozgalomhoz, mely márciusban indult és most ősszel új TV kampánnyal folytatódott. A mozgalom az itthon előállított termékek vásárlására, így a hazai munkahelyek megőrzésére hívja fel a figyelmet. A reklámok, így a Abonett reklámfilmje is azt üzeni, hogy sok mindenben különbözünk, de vannak dolgok, amiről ugyanazt gondoljuk.

A járvány okozta gazdasági nehézségek mielőbbi leküzdése, a munkahelyek megőrzése érdekében a Magyar Termék védjegyrendszert működtető Magyar Termék Nonprofit Kft. március végén indította el Vedd a hazait! Védd a hazait mozgalmat, amelyhez az őszi kampányban húsz társaság csatlakozott. A TV hirdetések november elejétől hat héten át láthatóak.

Az Abonett azért csatlakozott a programhoz, mert régi magyar márkaként és 100%-ban magyar tulajdonú, magyar alapanyagokkal gyártó vállalatként fontosnak tartjuk, hogy ilyen nehéz helyzetben az élelmiszer vásárlásakor is jusson eszébe a fogyasztóknak, hogy magyar termék választásával egy másik magyar munkavállaló munkahelyének megtartásához járul hozzá ezekkel a tudatos vásárlási döntéseivel.

Ez a mozgalom jóval több, mint egy-egy résztvevő cég, amelynek a magyar termék logója a csomagolásán szerepel, a termék mögött dolgozók és hazai alapanyag beszállító partnereink is állnak, így az Abonett vásárló sok magyar család megélhetéséhez is hozzájárul, amikor hazai áru vásárlása mellett dönt.

A hirdetésünk itt látható:



Hírlevél