2015-05-13 16:32:48

Megújultunk!

A tavasz nem csak azt jelenti, hogy a tömött kabátokat száműzzük a szekrény mélyére, hanem az életünk minden területén komoly változásokat indítunk el.

Nem véletlen, hogy az Abonett is ekkora időzítette megújulását. Először a teljes termékpaletta csomagolását frissítettük 2015 elején, majd egy új, Köleses ízzel kedveskedtünk az extrudált kenyerek kedvelőinek.

A munka ezután is folytatódott, amelynek eredménye a honlapunk megújulása, amire különösen büszkék vagyunk, és reméljük, hogy látogatóink számára is élmény a böngészése.

 

Ha ennyi minden változott, kérdés, hogy mit tartottunk meg?

Természetesen a tradicionális Abonett márka legfőbb értékeit: a kompromisszummentes minőséget és az egészségtudatos gondolkodást.

A célunk változatlan – segítséget nyújtani azoknak, akik szeretnének teljes életet élni, függetlenül attól, hogy akár gluténmentes, akár csökkentett szénhidrát- vagy zsiradékbevitellel járó diétát folytatnak.

Termékeink számukra is ideális megoldást nyújtanak, és persze mindenkinek, aki szeretné megőrizni fittségét.

Ebben segít az oldalról közvetlenül elérhető webshopunk is, amelyben mindenki könnyedén megtalálja az ízlésének és igényeinek megfelelő Abonett termékeket, kedvező áron.

Úgyhogy nincs más hátra, mint kedvenceinket bekészítve elmerülni a megújult Abonett oldal sokszínű tartalmában!

Ne felejts el feliratkozni hírlevelünkre, amelyből nemcsak aktuális akcióinkat és nyereményjátékainkat ismerheted meg, hanem egészséggel kapcsolatos tanácsokat is gazdagodhatsz. Kövess minket a Facebookon, és ropogtass továbbra is jókedvűen!