2015-06-02 11:13:04

Megérkezett a SlimUp termékcsalád!

Már évekkel korábban megfogalmazódott az igény, hogy készüljenek olyan ropogtatnivalók, amelyeket azok is szabadon fogyaszthatnak, akik valamilyen diétát követnek vagy egyszerűen csak szeretnének figyelni az alakjukra.
Kézenfekvő volt, hogy a több évtizedes szakértelemmel rendelkező Abonett belépjen a könnyű, extrudált finomságok piacára, amelyek ideális alternatívái lehetnek a zsíros, ízfokozókkal és színezékekkel turbózott hagyományos nasiknak.
Hogy tévézés közben ne csak chipsekből, ropikból és olajos magvakból tudjatok választani, az Abonett piacra dobta Snackjeit, amelyek jelenleg hagymás-joghurtos és pritaminpaprikás ízekben érhetők el.
További remek ropogtatnivaló a natúr és földimogyorós Kölesgolyó, amihez hamarosan érkeznek az édes ízek is, tovább fokozva az élményt.
Azoknak, akik a nagy napi rohanásban, két étkezés közt szeretnének bekapni valami finomságot, megalkottuk a Sandwich-eket, zöldfűszeres és mexikói ízesítéssel.
A termékcsalád a SlimUp nevet kapta, nem véletlenül: ezek a ropogtatnivalók ahelyett, hogy súlyos kilókat pakolnának fogyasztójukra az élményért cserébe, még pozitív élettani hatást is gyakorolnak a szervezetükre. Az idén megújított, egységes csomagolás és a Snack esetében bevezetett nagyobb tömeg pedig garantálja, hogy a boltok polcain is egyből megtaláljátok SlimUp-pá lett régi kedvenceiteket!