hu
language
hu en it
-
-
-
Szállítási díj
  felett ingyenes!

Hírek

Tudj meg többet az Abonetthez felhasznált magvakról!

A chiamag az egészséges táplálkozással foglalkozók körében évek óta nagy népszerűségnek örvend, aminek az az oka, hogy minden megvan benne, ami a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozásnak az alapja.• Extrém magas rosttartalmának köszönhetően..

Tovább

A külföldi vásárlókat is meg akarja hódítani az Abonett

Ne csak a magyarok kedvence legyen az Abonett! A cég azon dolgozik, hogy minél több országba elvigye az extrudált kenyereit és az abból készült szendvicseket. Szebeni Zoltán ügyvezető az Agóra élelmiszeripari konferencián elárulta, hogy teljesen ú..

Tovább

Vadonatúj szendvicsekkel bővül az Abonett kínálata!

Az Abonett az extrudált kenyerek piacvezető gyártójaként mindig a legújabb táplálkozási trendeket követve és a vásárlói igényekhez igazodva fejleszti új kenyereit. 2019-ben az Abonett kínálata háromféle ízben kapható szendvicsekkel bővült.Az Abone..

Tovább

A mindennapi táplálkozásunk jótevői, a rostok

Táplálkozásunkban a fehérjék, a zsírok és a szénhidrátok biztosítanak energiát. A szénhidrátok a legkönnyebben mozgósítható energiaforrásaink, normál étrendnél az energiaszükségletünk 58 százalékát adják. A szénhidrátok közé tartoznak a rostok, am..

Tovább

Kívül-belül megújult az Abonett

Az Abonett az extrudált kenyerek piacvezető gyártójaként folyamatosan a legújabb piaci és táplálkozási trendeket követve és a vásárlói igényekhez igazodva fejleszti új termékeit és a csomagolását. A fogyasztók jobb tájékozódását segíti az..

Tovább

Megújult az Abonett gluténmentes termékcsaládja

Az Abonett ismét újdonságokat kínál a lisztérzékeny vagy más okból gluténmentes diétát követő vásárlóknak. Az extrudált kenyerek piacvezető gyártója a legújabb táplálkozási trendeket követve és a vásárlói igényekhez igazodva fejleszti ki..

Tovább

Vásárlóink megkóstolhatják az új Abonett termékeket

Izgalmas újdonságokat próbálhatnak ki azok, akik április 27-ig az InterSpar, Tesco, Auchan és a CBA 19 üzletének valamelyikében vásárolnak. A boltokban felállított Sága kóstoltató pultoknál ugyanis az Abonett új extrudált kenyereire kerülne..

Tovább
Hírlevél