hu
language
hu en it
Instagram
-
-
-
-
Szállítási díj
  felett ingyenes!

Hírek

Játssz és Nyerj az Abonettel!

Dobj a kosaradba 1 db bármilyen Abonett terméket és nyerd meg értékes ajándékaink egyikét! Fődíj: 1 millió Ft értékű utazásHetente: 1 db 100 000 Ft értékű Dechatlon vásárlási utalvány Naponta: 1 db Abonett és Detki termékekből álló ajándékcsomagA ..

Tovább

Kóstold meg az Abonett szendvicseket a strandon

Szendvicskóstoltatás a Balaton körülTe is imádsz csobbanni egy forró nyári hétvégén a Balatonban? Szereted ahogy a hűs hullámok elringatnak, de nem szívesen hagyod félbe a lazulást, hogy sorba állj valami harapnivalóért?Mi, az Abonettnél, pont így..

Tovább

Csobbanj a nyárba, nyerj az Abonettel és a Detkivel!

Dobj a kosaradba 1 db bármilyen Abonett vagy Detki terméket és nyerd meg értékes ajándékaink egyikét!* Fődíj: 1 millió Ft értékű álomutazásHetente: 1 db SUP Axsy SeaWOLF Pro felfújható 3,2m Naponta: 1 db Detki és Abonett ajándékcsomagA játék idősz..

Tovább

Nyertes Pályázat

Kedvezményezett neve: Abonett Kft.A projekt címe: Piaci megjelenés támogatás az Abonett Kft-nélA szerződött támogatás összege: 2,75M FtA támogatás mértéke (%-ban): 50%A projekt tartalmának bemutatása: Az Abonett Kft. részvételének támogatása a Tut..

Tovább

Termék Visszahívás

Tisztelt Vásárló!Az Abonett gluténmentes extrudált kenyér, zöldségekkel 100 g-os termékünket a megengedettnél magasabb aflatoxin tartalom gyanúja miatt visszahívjuk. Tételazonosító / minőségmegőrzési idő lejárata: 24.10.2023Termék EAN kódja: 59971..

Tovább

Készítettünk Nektek egy szendvicset

A sajtos -snidlinges a legnépszerűbb szendvicsünkA sajtos -snidlinges íz a legkedveltebb a szendvicseink közül – derült ki abból a vásárlói felmérésből, melyet az elmúlt hetekben készítettünk. A megkérdezett felnőttek nagy része inkább a sós ízek ..

Tovább

Hazai Termékek hónapja

Az Abonett extrudált kenyerek 15 ellenállhatatlan ízben kaphatók, az Abonett szendvicsek pedig 4 varázslatosan gazdag ízben érhetők el a bolthálózatokban.Hiszünk abban, hogy az alacsony kalóriatartalom mellett is lehet kifogástalan minőséget és vá..

Tovább

Csobbanj és kóstolj!

Szendvicskóstoltatás a Balaton körülTe is imádsz csobbanni egy forró nyári hétvégén a Balatonban? Szereted ahogy a hűs hullámok elringatnak, de nem szívesen hagyod félbe a lazulást, hogy sorba állj valami harapnivalóért?Mi, az Abonettnél, pont így..

Tovább

Abonett termékekkel nyerhetsz a Magyar Termék nyereményjátékán!

Vásárolj 2022. április 1. és június 23. között legalább 1 Abonett terméket és őrizd meg a blokkod a promóció végéig.Regisztrálj a www.magyaranyero.hu oldalon, töltsd fel az AP kódot a blokkról vagy az elektronikus számla sorszámát a és pörgesd ..

Tovább

Az Abonett is csatlakozott az Élelmiszterbankhoz az élelmiszerpazarlás csökkentése érdekében

2021-ben az Abonett is csatlakozott az Élelmiszerbank partnereihez.Közös célunk az élelmiszergyártó tagokkal, hogy az élelmiszerpazarlás és a nélkülözés csökkenjen.Számunkra fontos a fenntartható, felelős működés, hiszen az élelmiszerpazarlás elle..

Tovább

35. szülinapi nyereményjáték!

&nbsp;JÁTSZ ÉS NYERJ! 35 éves az Abonett!&nbsp;&nbsp;Szállj be az Abonett születésnapi játéksorozatába és legyen Tiéd a fantasztikus nyeremények egyike!A játékot az Abonett Facebook oldalán találod:&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/abonettharmoniaA">https://www.facebook.com/abonettharmoniaA</a> j..

Tovább

Az örökifjú Abonett 35 évesen fittebb, mint valaha

1986-ban kezdték el gyártani Abonyban az Abonettként elhíresült extrudált kenyeret, amely 35 év után is tud valami újjal előrukkolni. 1986-ban még volt, aki azt mondta: „ugyan, ki fogja ezt enni a csirkepörkölt mellé?” Valójában azonban már a kezd..

Tovább

A Négercsókig repít vissza az Abonett időutazása

Fekete-fehér csokis édesség, vagyis Négercsók. Messzebb már nem is állhatna valami az Abonett extrudált kenyerétől. Pedig annyira közel állt hozzá, hogy nélküle talán nem is létezne. Az abonyi Újvilág Szövetkezet először ezzel a pillekönnyű édessé..

Tovább

Abonett vásárlóé lett a fődíj a Magyar Termék nyereményjátékon

A tavalyihoz hasonlóan idén tavasszal is részt vett az Abonett termékeivel a Magyar Termék védjegyes árukat népszerűsítő, online nyereményjátékán. A blokkon lévő AP-kód feltöltésével vehettek részt és akár már nyerhettek is a játékosok. A fődíjnye..

Tovább

SZENDVICS KÓSTOLTATÁS A BALATON KÖRÜL

Te is a Balatonon töltöd a hétvégét ? Nincs is annál jobb, mint a Balaton partján kipihenni az elmúlt hét fáradalmait. Az alábbi strandokon megkóstolhatod az Abonett legújabb szendvicseit. Szívesen játszanál velünk ? Erre is lesz lehetőséged és mé..

Tovább

JÁTÉK!

Most Abonett vásárlással nemcsak az egészséges életmódért tehetsz, de ha játszol, akár megnyerheted az 1 millió Ft-os fődíjat vagy a több, mint 100 nyeremény egyikét. A napi, heti nyereményeket akár már 1 termék vásárlásával, a fődíjat pedig..

Tovább

A "Vedd a hazait! Védd a hazait!" kampányhoz csatlakozott az Abonett

Az Abonett már indulásakor csatlakozott a Vedd a hazait! Védd a hazait! mozgalomhoz, mely márciusban indult és most ősszel új TV kampánnyal folytatódott. A mozgalom az itthon előállított termékek vásárlására, így a hazai munkahelyek megőrzés..

Tovább

Az év mentes termékcsaládja díjat nyert szendvicsünk a Mentes-M versenyen

A Store Insider, és kiadója a PPH Media idén harmadik alkalommal rendezte meg a Mentes-M versenyt, melyre összesen 22 főkategóriába vártak mentes termékeket. A többszáz érdeklődő, és versenyre nevező közül végül 93 finalista pályázat kerül..

Tovább

Abonett vásárló nyerte a Felfedező nyereményjáték Fődíját

Hat gyártó 127-féle Magyar Termék védjegyes terméke vett részt a Felfedező tavaszi nyereményjátékban, amelyben a 2019-es hasonló akcióhoz képest megduplázódott az eladott árucikkek száma. Az egymillió forintos fődíjat az újdonságnak számító Abonet..

Tovább

Kóstoltatás a Balaton körül

KÓSTOLTATÁS A BALATON KÖRÜLNincs is annál jobb, mint a Balaton partján pihenni az elmúlt hét fáradalmait. Ezt már csak az tetőzheti, hogy emellett megkóstolhatod a legújabb Abonett szendvicseinket.&nbsp;Július 31-től egy egész hónapon keresztül ta..

Tovább

Hazai Pakk közösségi adomány

Az Abonett Kft. örömmel csatlakozott a „Vedd a hazait! Védd a hazait!” mozgalomhoz, valamint a Hazai Pakk jótékonysági felhíváshoz.A Magyar Termék Nonprofit Kft. a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek leküzdése, a munkahelyek megőrzése ..

Tovább

Tudj meg többet az Abonettről!

Érdekel, hogyan készülnek Magyarország piacvezető extrudált termékei, az Abonett kenyerek és szendvicsek?Hamarosan két műsorban is betekintést nyerhetsz az Abonett világába!&nbsp;Június 6-án (9 óra 20 perckor) és 13-án (9 óra 30 perckor) az RTL kl..

Tovább

#Vedd a hazait! Védd a hazait! kampány

A járvány okozta gazdasági nehézségek mielőbbi leküzdése és a munkahelyek megőrzése érdekében a Magyar Termék védjegyrendszert működtető nonprofit cég március végén indította útjára a „Vedd a hazait! Védd a hazait” mozgalmat. Az akcióhoz az..

Tovább

Vásárolj Magyar Terméket és kaparj az értékes nyereményekért!

Vásárolj Magyar Terméket és kaparj az értékes nyereményekért!Kedvenc Abonett termékeiddel is részt vehetsz a Felfedező Nyereményjátékban 2020. április 1.- június 30. között és tiéd lehet 1.000.000 Ft-os fődíj, a több mint 200 azonnali nyeremény eg..

Tovább

Húsvéti nyereményjáték

Te is többet főzöl most, hogy otthonról dolgozol és a gyerekek is otthon tanulnak? Ha szeretsz főzni és szeretnél játszani velünk, írd meg kommentben egy húsvéti receptedet, melynek egyik összetevője az Abonett extrudált kenyér. Fotózd be, ..

Tovább

A webshop értékesítés átmenetileg szünetel

2020.04.08-tól ismét elérhetőek a termékek a Webshopban is!Tisztelt Vásárlóink, Fogyasztóink,A mai nappal sajnos átmenetileg fel kell függesszük a webshop működését. Az elmúlt hetekben rendkívüli módon megnövekedett a rendelések száma és volumene ..

Tovább

Megérkeztek a gyerekekhez az Egészségmesék szörnyecskéi

Megjelent az Egészségmesék sorozatának első története, amely tízezer példányban jutott el az AIESEC diákszervezet segítségével 50 óvodába és iskolába az ünnepek előtt.A Habfehér karácsony című történet játékosan mutatja be a gyerekeknek, miért fon..

Tovább

Tudj meg többet az Abonetthez felhasznált magvakról!

A chiamag az egészséges táplálkozással foglalkozók körében évek óta nagy népszerűségnek örvend, aminek az az oka, hogy minden megvan benne, ami a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozásnak az alapja.• Extrém magas rosttartalmának köszönhetően..

Tovább

A külföldi vásárlókat is meg akarja hódítani az Abonett

Ne csak a magyarok kedvence legyen az Abonett! A cég azon dolgozik, hogy minél több országba elvigye az extrudált kenyereit és az abból készült szendvicseket. Szebeni Zoltán ügyvezető az Agóra élelmiszeripari konferencián elárulta, hogy teljesen ú..

Tovább

A mindennapi táplálkozásunk jótevői, a rostok

Táplálkozásunkban a fehérjék, a zsírok és a szénhidrátok biztosítanak energiát. A szénhidrátok a legkönnyebben mozgósítható energiaforrásaink, normál étrendnél az energiaszükségletünk 58 százalékát adják. A szénhidrátok közé tartoznak a rostok, am..

Tovább

Vadonatúj szendvicsekkel bővül az Abonett kínálata!

Az Abonett az extrudált kenyerek piacvezető gyártójaként mindig a legújabb táplálkozási trendeket követve és a vásárlói igényekhez igazodva fejleszti új kenyereit. 2019-ben az Abonett kínálata háromféle ízben kapható szendvicsekkel bővült.Az Abone..

Tovább

Kívül-belül megújult az Abonett

Az Abonett az extrudált kenyerek piacvezető gyártójaként folyamatosan a legújabb piaci és táplálkozási trendeket követve és a vásárlói igényekhez igazodva fejleszti új termékeit és a csomagolását. A fogyasztók jobb tájékozódását segíti az..

Tovább

Megújult az Abonett gluténmentes termékcsaládja

Az Abonett ismét újdonságokat kínál a lisztérzékeny vagy más okból gluténmentes diétát követő vásárlóknak. Az extrudált kenyerek piacvezető gyártója a legújabb táplálkozási trendeket követve és a vásárlói igényekhez igazodva fejleszti ki..

Tovább

Vásárlóink megkóstolhatják az új Abonett termékeket

Izgalmas újdonságokat próbálhatnak ki azok, akik április 27-ig az InterSpar, Tesco, Auchan és a CBA 19 üzletének valamelyikében vásárolnak. A boltokban felállított Sága kóstoltató pultoknál ugyanis az Abonett új extrudált kenyereire kerülne..

Tovább
Hírlevél