hu
language
hu en it
-
-
-
Szállítási díj
  felett ingyenes!

Hírek

Abonett vásárló nyerte a Felfedező nyereményjáték Fődíját

Hat gyártó 127-féle Magyar Termék védjegyes terméke vett részt a Felfedező tavaszi nyereményjátékban, amelyben a 2019-es hasonló akcióhoz képest megduplázódott az eladott árucikkek száma. Az egymillió forintos fődíjat az újdonságnak számító Abonet..

Tovább

Kóstoltatás a Balaton körül

KÓSTOLTATÁS A BALATON KÖRÜLNincs is annál jobb, mint a Balaton partján pihenni az elmúlt hét fáradalmait. Ezt már csak az tetőzheti, hogy emellett megkóstolhatod a legújabb Abonett szendvicseinket. Július 31-től egy egész hónapon keresztül ta..

Tovább

Nyertes Pályázat

Kedvezményezett neve: Abonett Kft. A projekt címe: Piaci megjelenés támogatás az Abonett Kft-nél A szerződött támogatás összege: 2,75M Ft A támogatás mértéke (%-ban): 50% A projekt tartalmának bemutatása: Az Abonett Kft. részvét..

Tovább

Hazai Pakk közösségi adomány

Az Abonett Kft. örömmel csatlakozott a „Vedd a hazait! Védd a hazait!” mozgalomhoz, valamint a Hazai Pakk jótékonysági felhíváshoz.A Magyar Termék Nonprofit Kft. a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek leküzdése, a munkahelyek megőrzése ..

Tovább

Tudj meg többet az Abonettről!

Érdekel, hogyan készülnek Magyarország piacvezető extrudált termékei, az Abonett kenyerek és szendvicsek?Hamarosan két műsorban is betekintést nyerhetsz az Abonett világába! Június 6-án (9 óra 20 perckor) és 13-án (9 óra 30 perckor) az RTL kl..

Tovább

#Vedd a hazait! Védd a hazait! kampány

A járvány okozta gazdasági nehézségek mielőbbi leküzdése és a munkahelyek megőrzése érdekében a Magyar Termék védjegyrendszert működtető nonprofit cég március végén indította útjára a „Vedd a hazait! Védd a hazait” mozgalmat. Az akcióhoz az..

Tovább

Vásárolj Magyar Terméket és kaparj az értékes nyereményekért!

Vásárolj Magyar Terméket és kaparj az értékes nyereményekért!Kedvenc Abonett termékeiddel is részt vehetsz a Felfedező Nyereményjátékban 2020. április 1.- június 30. között és tiéd lehet 1.000.000 Ft-os fődíj, a több mint 200 azonnali nyeremény eg..

Tovább

Húsvéti nyereményjáték

Te is többet főzöl most, hogy otthonról dolgozol és a gyerekek is otthon tanulnak? Ha szeretsz főzni és szeretnél játszani velünk, írd meg kommentben egy húsvéti receptedet, melynek egyik összetevője az Abonett extrudált kenyér. Fotózd be, ..

Tovább

A webshop értékesítés átmenetileg szünetel

2020.04.08-tól ismét elérhetőek a termékek a Webshopban is!Tisztelt Vásárlóink, Fogyasztóink,A mai nappal sajnos átmenetileg fel kell függesszük a webshop működését. Az elmúlt hetekben rendkívüli módon megnövekedett a rendelések száma és volumene ..

Tovább

Megérkeztek a gyerekekhez az Egészségmesék szörnyecskéi

Megjelent az Egészségmesék sorozatának első története, amely tízezer példányban jutott el az AIESEC diákszervezet segítségével 50 óvodába és iskolába az ünnepek előtt.A Habfehér karácsony című történet játékosan mutatja be a gyerekeknek, miért fon..

Tovább

Tudj meg többet az Abonetthez felhasznált magvakról!

A chiamag az egészséges táplálkozással foglalkozók körében évek óta nagy népszerűségnek örvend, aminek az az oka, hogy minden megvan benne, ami a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozásnak az alapja.• Extrém magas rosttartalmának köszönhetően..

Tovább

A külföldi vásárlókat is meg akarja hódítani az Abonett

Ne csak a magyarok kedvence legyen az Abonett! A cég azon dolgozik, hogy minél több országba elvigye az extrudált kenyereit és az abból készült szendvicseket. Szebeni Zoltán ügyvezető az Agóra élelmiszeripari konferencián elárulta, hogy teljesen ú..

Tovább

Vadonatúj szendvicsekkel bővül az Abonett kínálata!

Az Abonett az extrudált kenyerek piacvezető gyártójaként mindig a legújabb táplálkozási trendeket követve és a vásárlói igényekhez igazodva fejleszti új kenyereit. 2019-ben az Abonett kínálata háromféle ízben kapható szendvicsekkel bővült.Az Abone..

Tovább

A mindennapi táplálkozásunk jótevői, a rostok

Táplálkozásunkban a fehérjék, a zsírok és a szénhidrátok biztosítanak energiát. A szénhidrátok a legkönnyebben mozgósítható energiaforrásaink, normál étrendnél az energiaszükségletünk 58 százalékát adják. A szénhidrátok közé tartoznak a rostok, am..

Tovább

Kívül-belül megújult az Abonett

Az Abonett az extrudált kenyerek piacvezető gyártójaként folyamatosan a legújabb piaci és táplálkozási trendeket követve és a vásárlói igényekhez igazodva fejleszti új termékeit és a csomagolását. A fogyasztók jobb tájékozódását segíti az..

Tovább

Megújult az Abonett gluténmentes termékcsaládja

Az Abonett ismét újdonságokat kínál a lisztérzékeny vagy más okból gluténmentes diétát követő vásárlóknak. Az extrudált kenyerek piacvezető gyártója a legújabb táplálkozási trendeket követve és a vásárlói igényekhez igazodva fejleszti ki..

Tovább

Vásárlóink megkóstolhatják az új Abonett termékeket

Izgalmas újdonságokat próbálhatnak ki azok, akik április 27-ig az InterSpar, Tesco, Auchan és a CBA 19 üzletének valamelyikében vásárolnak. A boltokban felállított Sága kóstoltató pultoknál ugyanis az Abonett új extrudált kenyereire kerülne..

Tovább
Hírlevél