hu
language
hu en it
Instagram
-
-
-
-
Szállítási díj
  felett ingyenes!

Hírek

Vásárlóink megkóstolhatják az új Abonett termékeket

Dátum: 2019-04-12

Izgalmas újdonságokat próbálhatnak ki azok, akik április 27-ig az InterSpar, Tesco, Auchan és a CBA 19 üzletének valamelyikében vásárolnak. A boltokban felállított Sága kóstoltató pultoknál ugyanis az Abonett új extrudált kenyereire kerülnek a Sága Royal Selyemsonkák.

Gluténmentesen étkező vásárlóink is nyugodt szívvel falatozhatnak a Sága által felállított kóstoltató pultoknál, hiszen gluténmentes Selyemsonkák lesznek a feltétek az Abonett új, gluténmentes quinoás és bio chia magos kenyerein. A két magot manapság superfoodként szokás emlegetni, ugyanis magas rosttartalmuk mellett hasznos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. A quinoa rendkívül kedvező összetételét tekintve szuperegészséges növény, magasa fehérjetartalma és jó gyulladáscsökkentő. A chia mag, pedig gazdag omega3-ban, és megakadályozza az erekben a plakkok kialakulását, így csökkenti a szívinfarktus és az agyvérzés kockázatát. Emellett antioxidáns tartalma révén gátolja a szabadgyökök kialakulását és erősíti az immunrendszert.

Reméljük, ez a két újdonság népszerű lesz az egészségtudatos fogyasztóink körében, hiszen megújult választékunk nemcsak azoknak jó, akik kizárólag gluténmentesen étkezhetnek, hanem mindenkinek, aki életmódváltást tervez, vagy csak tudatosabban szeretne étkezni.

Vásárlóink a minifalatkákat többek között április 26-án pénteken, 12-20 óra között, valamint 27-én szombaton, 10-18 óra között kóstolhatják meg a dunakeszi, soroksári, budaörsi és székesfehérvári Auchan áruházakban.

Hírlevél