hu
language
hu en it
Instagram
-
-
-
-
Szállítási díj
  felett ingyenes!

Hírek

Vadonatúj szendvicsekkel bővül az Abonett kínálata!

Dátum: 2019-05-06

Az Abonett az extrudált kenyerek piacvezető gyártójaként mindig a legújabb táplálkozási trendeket követve és a vásárlói igényekhez igazodva fejleszti új kenyereit. 2019-ben az Abonett kínálata háromféle ízben kapható szendvicsekkel bővült.

Az Abonettnél nemcsak az egészségtudatos étrend kialakításában segítjük a fogyasztóinkat, hanem a kényelmi igényeiket is figyelembe vesszük. Ilyenek például azok az élelmiszerek, amelyek könnyen beilleszthetők azoknak az étrendjébe is, akiknek nem mindig van lehetőségük egy teljes étkezést elfogyasztani. Nekik fejlesztettük ki az új szendvicseinket.

Az új Abonett szendvicsek június közepétől kaphatók a webshopunban háromféle változatban. A sós ízek kedvelői sajtos-snidlinges és tökmagkrémes termékek közül választhatnak. Édesszájú vásárlóinkra is gondoltunk, nekik epres töltelékkel is megalkottuk a szendvicseket. Új termékeink kiváló alternatívát jelenthetnek két étkezés közötti harapnivalónak, édes szendvicsünk pedig akár desszertként is fogyaszthatók.

A hazai piacon egyedülálló termékcsaládunk minden tagja tökéletesen illeszkedik az egészségtudatos étrendbe, és diétázók is nyugodtan fogyaszthatják. A teljes kiőrlésű, mindössze 18 kalóriás extrudált kenyérszeletekből, valamint cukor- és adalékmentes töltelékből álló szendvicsek csupán 128 kalóriát tartalmaznak.


Hírlevél