hu
language
hu en it
-
-
-
-
Szállítási díj
  felett ingyenes!

Karrier

RAKTÁROS ÉS ANYAGFELTÖLTŐ

MUNKATÁRSAT KERESÜNK!Főbb feladatok: Ömlesztett szemes gabonák silóba történő feltáplálása Silós tárolórendszer működtetése, vezérlése Anyagmozgató rendszerek munkavégzés előtti ellenőrzése, tisztántartása, takarítása A munkav..

Tovább
Önéletrajz csatolása

CSOMAGOLÓ - NAPI BEJELENTÉSSEL

Jelentkezz hozzánk Napi bejelentéses Csomagolói pozíciónkra! Van főállásod, de szeretnéd kiegészíteni a fizetésedet?  Kisgyermekes anyukaként nehezen találsz olyan állást, ahol rugalmas a munkaidő-beosztás? Suli mellett dolgo..

Tovább
Önéletrajz csatolása

VILLAMOS-GÉPÉSZ KARBANTARTÓ

Főbb feladatok, munkák: Hazai tulajdonú, élelmiszeripari termékeket gyártó vállalat keres munkatársat az alábbiak szerint: A munkakör célja: A gyártósoron található berendezések technikai megbízhatóságának folyamatos fejlesztése, a meghibá..

Tovább
Önéletrajz csatolása

GÉPKEZELŐ

MUNKATÁRSAT KERESÜNK a termékek gyártásának végrehajtásához. Főbb feladatok: Gyártó gépsorok működtetése és beállítása a termelési terv szerintTermelési indulások, leállások, termékváltások előkészítése és teljes körű lebonyo..

Tovább
Önéletrajz csatolása

CSOMAGOLÓ

Főbb feladatok: Késztermék ellenőrzése, csomagolásMinőségi hiba esetén a gépbeállító, illetve a minőségügyi munkatárs értesítéseMunkaterület és környezete tisztántartásaGépek takarításaBiztonsági és higiéniai előíráso..

Tovább
Önéletrajz csatolása
Hírlevél