hu
language
hu en it
Instagram
-
-
-
-
Szállítási díj
  felett ingyenes!

Történetünk

1949 - 1986

A piacvezető Abonett-termékcsaládot gyártó Abonett Kft. elődjét, az abonyi Újvilág Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szövetkezetet 1949-ben alapították, így ma már 70 éves múltra tekint vissza a magyar kézben lévő családi cég.
Az idők során, a klasszikus növénytermesztési és állattenyésztési profil fokozatosan kezdett háttérbe szorulni, a párhuzamosan kibontakozó, majd egyre sikeresebbé váló élelmiszeripari üzletág mellett. Ennek köszönhetően jelentek meg a ’80-as évek közepétől olyan különböző édesipari termékek, mint például a nagy népszerűségnek örvendő Négercsók.


1986 - 2014

A cég termékei közül a legismertebb, az Abonett extrudált kenyércsalád 1986 óta van jelen az élelmiszerüzletek polcain. Az édesipari és extrudált gabonatermékek előállítására szakosodott társaság a termékek gyártását és forgalmazását az alapítás éve óta maga látja el, miközben folyamatos modernizálja a termelését, és fejleszti, bővíti termékkörét.


2014 - 2018

Az Abonett Kft. 2014-ben jött létre az Újvilág Szövetkezet jogutódjaként. A céget Szebeni Zoltán alapította és vezette, aki ezt megelőzően a szövetkezet elnöke volt, és évtizedek óta irányította az Abonett előállítását. 


2018 -

 A családi vállalat operatív vezetését 2018 elejétől az alapító két fia, Zoltán és Ákos vette át.


Hiszünk benne, hogy a minőség a legkisebb étkezések részleteiben is megjelenhet, ezért termékeinket a korszerű gyártástechnológia és a fejlett minőségbiztosító rendszerek (HACCP, IFS) alkalmazása mellett fejlesztjük és állítjuk elő.

Bio* termékeinket, az Úniós és a hazai jogszabályok betartása mellett, hatósági kontroll alatt álló ellenőrzési rendszerben állítjuk elő.

Gluténmentes termékeink, az Európai Coeliakiás Egyesületek Szövetsége (AOECS) által kiadott gluténmentes szabványkövetelményeit teljesítve, gluténmentes regisztrációs számmal rendelkező, engedélyezett termékek.


*Ellenőrző szerv: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

Hírlevél