hu
language
hu en it
Instagram
-
-
-
-
Szállítási díj
  felett ingyenes!

Hírek

Megújult az Abonett gluténmentes termékcsaládja

Dátum: 2019-04-14

Az Abonett ismét újdonságokat kínál a lisztérzékeny vagy más okból gluténmentes diétát követő vásárlóknak.

Az extrudált kenyerek piacvezető gyártója a legújabb táplálkozási trendeket követve és a vásárlói igényekhez igazodva fejleszti ki új termékeit. A cég folyamatosan bővíti kínálatát, az idén az Abonett gluténmentes termékcsaládja két taggal bővült, a gluténmentes szendvicsei pedig jól felismerhető csomagolásban, négy új ízzel jelennek meg. (A cég gluténmentes termékeinek AOECS regisztrációjuk van.)

A megújult GLUTÉNMENTES Abonett termékcsalád ízei:

 Kukoricás, quinoával, kölessel, lenmaggal és zöldségekkel extrudált kenyér.


A BIO Abonett termékcsaládba tartozó tönkölybúzával, hajdinával és chia maggal extrudált kenyerek közül a két utóbbi íz egyben gluténmentes is.


Az eddig is közkedvelt gluténmentes extrudált kenyerek tehát nem szűntek meg, csak a vásárlói igényekre reagálva olyan magokkal dúsította az Abonett a termékeket, amelyeket „superfoodként” emlegetnek a táplálkozási szakértők, mert rendkívül értékes tápanyagokat adnak a szervezetnek.  

Ilyen például a chia mag, ami gazdag omega3-ban és megakadályozza az erekben a plakkok kialakulását, így csökkenti a szívinfarktus és az agyvérzés kockázatát. Továbbá antioxidáns tartalma révén gátolja a szabadgyökök kialakulását és erősíti az immunrendszert.

A hajdina szintén antioxidáns tartalmú, valamint értékes fehérje, B -és E-vitamin forrás.

A quinoa szintén szuperegészséges növény, magas a fehérjetartalma, és gyulladáscsökkentő hatású.

E három magféleség élelmi rostokban gazdag, komplex szénhidrát, így lassan szívódik fel, és nem emeli meg hirtelen a vércukorszintet.  Emellett sokféle ásványianyag tartalmuknak köszönhetően erősítik a csontozatot, fogakat, megelőzik a csontritkulást, valamint hozzájárulnak az izmok és idegek egészséges működéséhez.

Az újdonságok mellett a lenmagról se feledkezzünk meg, ami magas fehérjetartalmú, rostokban, B-vitaminokban, ásványi anyagokban és omega3-ban gazdag gabona. Ráadásul kiemelkedő a tiamin-, magnézium- és foszfortartalma. 

Az Abonett a vásárlók igényei alapján folyamatosan fejleszti extrudált termékeit, amelyeknek az alábbiak a legfontosabb jellemzői: 

  • 100 %-ban természetes
  • teljes kiőrlésű
  • magas rosttartalmú
  • alacsony kalóriatartalom – egy szelet csak 18 kcal!
  • széles termékpaletta: 18 féle íz
  • 5  gluténmentes kenyér, 4 gluténemtes szendvics, 3 bio termék és 6 klasszikus kenyér

Ebből fakadóan az Abonett extrudált kenyerek sokféle diétás igény kielégítésére alkalmasak, így nagy segítséget jelenthetnek alacsony energiatartalmú, csökkentett só- és nátriumtartalmú, magas rosttartalmú, gluténmentes és élesztőmentes étrendek összeállításában. A termékek azoknak az egészségtudatos és a napi kalória bevitelre figyelő fogyasztóknak kínálnak jó megoldást, akik a hagyományos kenyerek helyett alternatívát keresnek. A megújult választék tehát nemcsak azoknak kedvez, akik kizárólag gluténmentesen étkezhetnek, hanem mindenkinek, aki életmódváltást tervez, vagy csak egészségtudatosabban szeretne étkezni.

     

     

Hírlevél