hu
language
hu en it
Instagram
-
-
-
-
Szállítási díj
  felett ingyenes!

Saját Márka

Saját márkás extrudált kenyerek és szendvicsek gyártása – Alkossa meg, vagy egészítse ki saját márkás termék portfólióját innovatív extrudált termékekkel!


A magyar piacon az Abonett márkánk évtizedek óta piacvezető pozíciót tölt be. Hisszük, hogy a növekedés záloga a folyamatos termékinnováció és szortiment bővítés.

Kihasználva széleskörű iparági tudásunkat, gyártókapacitásunkkal és szakértelmünkkel olyan Partnerek rendelkezésére is állunk, akik saját márkanevük alatt szeretnének extrudált termékeket a nemzetközi piacokra bevezetni. Partnereinket a termékfejlesztés első lépésétől, így akár a koncepció megalkotásától kezdve, a többszöri minta verziók elkészítésén és kóstoltatásán keresztül, a végleges változat életre hívásáig támogatjuk. Az elmúlt évek során megszerzett termékfejlesztési gyakorlatunkkal és rugalmas hozzáállásunkkal segítjük a versenyképes termékek megalkotását a vevői elképzelések kielégítése mentén. Saját márkás termékeinket már a teljesség igénye nélkül görög, olasz, svéd, ukrán és izraeli fogyasztók is vásárolják.

Tapasztalatunk, hogy az ilyen jellegű együttműködések sikerének alapja a magas minőségű, egyedi termékek fejlesztése, amelyek megfelelnek mind a nemzetközi sztenderdeknek és fogyasztói trendeknek (legyen szó bio, magas protein tartalmú vagy gluténmentes gyártásról), mind pedig a nemzetközi és nemzeti szabályozási környezetnek.

Felmerülő kérdéseivel, és gyártási elképzelésivel kapcsolatban az export@abonett.hu e-mail címen állunk szíves rendelkezésére!

Hírlevél