hu
language
hu en it
Instagram
-
-
-
-
Szállítási díj
  felett ingyenes!

Hírek

#Vedd a hazait! Védd a hazait! kampány

Dátum: 2020-05-22

A járvány okozta gazdasági nehézségek mielőbbi leküzdése és a munkahelyek megőrzése érdekében a Magyar Termék védjegyrendszert működtető nonprofit cég március végén indította útjára a „Vedd a hazait! Védd a hazait” mozgalmat. Az akcióhoz az Abonett is csatlakozott.

#Vedd a hazait! Védd a hazait! citylight kampány május  31-ig látható, a plakátok megtalálhatók Budapest különböző helyszínein. Az Abonett plakátot az 5-ös busz Attila út-Krisztina krt. megállója > Rákospalota felé megállóban lehet látni.

Az ilyen válságos időszakban fontosnak tartjuk, hogy a vásárlóink lássák, mely termékek megvásárlásával adnak lehetőséget a magyar munkavállalóknak a folyamatos munkavégzésre, ezzel a megélhetésük fenntartására.

A járvány miatt kialakult helyzetben bárkinek lehetősége van segíteni a másikon, hiszen minden egyes vásárlási döntéssel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy közösségünk tagjai megőrizhessék a munkahelyüket, jövedelmüket.

A csatlakozás egyik módja, ha a támogató magánszemélyek és cégek a Facebook-oldaluk profilképén beállítják a #veddahazait képkeretet.

ITT tudod beállítani a Facebook-on

 Hamarosan a maszk is lekerül a plakátról és akkor látható lesz mi van mögötte. 

Nemsokára azt is megmutatjuk...

  05.25-ei fotónk: Íme az Abonett plakát, amikor lekerül a maszk is róla.

A város többi plakátjáról is lekerült a maszk, keresd és vásárold a magyar termékeket!

A #Vedd a hazait! Védd a hazait! kampány videóját megnézheted IDE KATTINTVA

Hírlevél