hu
language
hu en it
Instagram
-
-
-
-
Szállítási díj
  felett ingyenes!

Hírek

Készítettünk Nektek egy szendvicset

Dátum: 2022-09-10

A sajtos -snidlinges a legnépszerűbb szendvicsünk
A sajtos -snidlinges íz a legkedveltebb a szendvicseink közül – derült ki abból a vásárlói felmérésből, melyet az elmúlt hetekben készítettünk. A megkérdezett felnőttek nagy része inkább a sós ízek mellett tette le a voksát míg a gyerekek egyértelműen az édes szendvicseket részesítették előnyben. A kicsik abszolút kedvence a törökmogyorós volt.


Számunkra nagyon fontosak a közvetlen fogyasztói és az áruházi visszajelzések, ezért is szervezünk rendszeresen termék kóstoltatásokat a nagyobb áruházakban. A promóciók alkalmával nemcsak az újdonságainkat tudjuk közvetlenül bemutatni a fogyasztóknak, hanem értékes visszajelzéseket is kapunk tőlük a portfóliónkkal kapcsolatban, melyek befolyásolják a termékfejlesztési döntéseinket is.

Az augusztus 18-19-i hétvégén 15 Spar áruházban, míg szeptember 2. és 3. hétvégéjén 15 Tesco hipermarketben találkozhattak hosztesszeinkkel és kóstolhatták meg az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szendvics termékcsaládunkat. Mintegy 30.000 fő tisztelt meg minket, és a bevásárlás közben váltott pár szót kolléganőinkkel és mondta el véleményét a 4 féle ízesítésben – sajtos-snidlinges, tökmagkrémes, epres és törökmogyorós- elérhető Abonett szendvicsekről.


A mini kérdőívből kiderült, hogy a megkérdezettek 51%-a fogyaszt a mindennapokban is Abonett extrudált kenyereket, a natúr és pizzás mellett egyre többen ismerik és vásárolják a gluténmentes kenyérhelyettesítőinket. Sokan a szendvicsekkel a promóció alkalmával találkoztak először, de nagyon jó visszajelzéseket kaptunk a termékről. A megkérdezett felnőttek többségének a sajtos-snidlinges szendvics ízlett a legjobban. A másik sós íz, a tökmagkrémes esetében kiemelték a különlegesen összetett ízharmóniát. Az édesszájú felnőttnél és a gyerekek többségénél a törökmogyorós vitte a prímet. Az epres változat is elsősorban a fiatal generáció tetszését nyerte el.


Bemutatkozott az új VeganPro extrudált kenyér
A kóstoltatás alkalmával az új, szénhidrátcsökkentett VeganPro kenyeret is bemutattuk, és volt lehetőség ezt a fejlesztésünket is megkóstolni. A vásárlók nagyon jól fogadták a terméket, még azok többsége is pozitívan nyilatkozott róla, akik eleinte - a semlegesebb íze miatt- idegenkedtek tőle.



Hírlevél