hu
language
hu en it
Instagram
-
-
-
-
Szállítási díj
  felett ingyenes!

Hírek

Kívül-belül megújult az Abonett

Dátum: 2019-04-18

Az Abonett az extrudált kenyerek piacvezető gyártójaként folyamatosan a legújabb piaci és táplálkozási trendeket követve és a vásárlói igényekhez igazodva fejleszti új termékeit és a csomagolását.

A fogyasztók jobb tájékozódását segíti az Abonett új csomagolása. A letisztult és típus szerint egységes külsőnek köszönhetően még könnyebben megtalálhatók a kedvenc klasszikus, bio vagy gluténmentes extrudált kenyerek a boltok polcain. Az Abonett kifejlesztette a 4 szeletes kis kiszerelést és az új szendvicseit, hogy a vásárlók bárhol és bármikor fogyaszthassák a termékeit.

Az Abonett extrudált kenyerei nemcsak kívülről, hanem belülről is megújultak. Új ízekkel és superfood magokkal bővült a választék.

2019-ben az Abonett gluténmentes termékcsaládja két taggal bővült (lenmaggal és zöldségekkel extrudált kenyér), a bio termékcsalád pedig három új ízben kapható. Összesen már 18 Abonett íz közül választhatnak a vásárlók. 

Lássuk bővebben, miféle újdonságokról van szó!



A megújult GLUTÉNMENTES Abonett termékcsalád ízei:

Kukoricával, quinoával, kölessel, lenmaggal és zöldségekkel extrudált kenyér.


BIO Abonett extrudált kenyér ízei:

Tönkölybúzával, hajdinával és chia maggal extrudált kenyér, a két utóbbi íz egyben gluténmentes is.

Az eddig is közkedvelt gluténmentes extrudált kenyerek tehát nem szűntek meg, csak a vásárlói igényekre reagálva olyan magokkal dúsultak (chia mag, qiuinoa és lenmag), amelyeket „superfoodként” emlegetnek a táplálkozási szakértők, mert rendkívül értékes tápanyagokat adnak a szervezetnek.


Érkezik a 4 szeletes kis kiszerelés és az új szendvicsek!


További újítás az Abonett-termékek palettáján a májustól már a webshopban, nyártól pedig a boltokban is kapható négyszeletes „on-the-go” kis kiszerelés, amit kifejezetten a vásárlóink kényelme érdekében fejlesztettünk ki. A kisebb csomagolást ugyanis bárki, bárhova magával viheti, hiszen könnyedén elfér egy kézitáskában is. 



Emellett májustól már az új, szendvics termékcsaládunkat is megvásárolhatják a webshopunkban. A hazai piacon egyedülálló, extrudált kenyérből készült szendvicseinket vásárlóinknak négy ízben (két sós és két édes) kínáljuk.

Mindebből látszik, hogy az Abonett termékek azoknak az egészségtudatos fogyasztóknak kínálnak jó megoldást, akik a hagyományos kenyerek helyett alternatívát keresnek, és a nassolnivalóikat is körültekintően választják meg.

A megújult választékunk nemcsak azoknak lehet vonzó, akik kizárólag gluténmentesen étkezhetnek, hanem mindenkinek, aki életmódváltást tervez, vagy csak tudatosabban szeretne étkezni.

Ráadásul az extrudált kenyereket tényleg lelkiismeret-furdalás nélkül, nyugodtan fogyaszthatják, hiszen egy szeletben csupán 18 kalória van! 


Hírlevél