Az Abonettet aprítóban porrá daráljuk. Hozzáadjuk a
kakaóport, az 50 g vajat, a tej felét, a porcukor felét és a rumaromát.
Összekeverjük, hogy e...
Az Abonettet aprítóban porrá daráljuk. Hozzáadjuk a
kakaóport, az 50 g vajat, a tej felét, a porcukor felét és a rumaromát.
Összekeverjük, hogy egy egynemű, formázható, nyújtható masszát kapjunk. Ezt a masszát, két folpack között sodrófával,
kb 0,5 cm vékonyra nyújtjuk. A maradék vajat, a porcukorral habosra keverjük és
hozzáadjuk a kókusztejszínt, a maradék tejet és a kókuszreszeléket. Egy kenhető
állagú masszát kell kapnunk, amellyel a kinyújtott kakaós „tésztát” 0,5 cm
vastagon megkenjük, majd a fólia segítségével szorosan feltekerjük.
Hűtőszekrényben legalább 1 éjszakát pihentetjük tálalás előtt.
A kókusz változatosan felhasználható trópusi gyümölcs, mely az egészségünkre is jótékony hatással van. Csontozatunk számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat tartalmaz, csökkenti a fáradtságot és emésztésjavító hatása is ismert.
1 szelet extrudált kenyér 19 kcal.
Amennyiben betartod ezt a receptleírást 453 kalóriát fogyasztasz el (egy adag étel, 1 főre eső kalória mennyisége).